Hoe is Art Bakery ontstaan?

Vroeger liep ik graag markten en winkels af op zoek naar leuke woondecoratie. Ik richt mijn huis graag knus en warm in met allerlei unieke decoratieartikelen. Vrienden en kennissen vroegen mij destijds ook regelmatig om hun huis in te richten. Vaak was ik dan ook op zoek naar namaak gebak, koekjes en andere woondecoratie voor bijvoorbeeld op de salontafel, eettafel of schouw. Op een gegeven moment was ik al een tijdje op zoek naar mooie Macarons, maar kon deze niet vinden. Op dat moment besloot ik om ze zelf te gaan maken. Na enig onderzoek en veel pogingen was ik tevreden met het eindproduct (zie foto rechts). Nadat ik de Macarons aan mijn vrienden liet zien, kreeg ik veel leuke reacties. Er bleek wel degelijk vraag naar te zijn en voor ik het wist had ik mijn eerste bestelling binnen! Na aansporen van mijn vrienden, ben ik mijn assortiment handgemaakte decoratie gaan uitbreiden en heb ik besloten mij in te schrijven in de KvK. Daar is uiteindelijk deze webwinkel uit ontstaan.

stolp gevuld met nep decoratie macarons
Mijn eerste creatie

Van hobby naar werk

Naarmate ik er meer mee bezig ging, raakte ik steeds meer geïnspireerd. Het geeft mij elke dag weer plezier en voldoening om eraan te werken. Gaandeweg is het creëren van dergelijke artikelen ook echt mijn hobby geworden! Het mooiste van alles vind ik dat ik op deze manier mijn passie kan delen met anderen die het nét zo leuk vinden om hun huis gezellig in te richten. Met deze handgemaakte artikelen haalt u unieke decoratie in huis waar u lang van zult genieten!

Mocht u ideeën, suggesties of bepaalde verzoeken hebben, dan ben ik zeker bereid om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of ons per e-mail bereiken.

 
mand gevuld met nep decoratie aardbeientaartjes en gevulde latté macchiatto mok met chocolade reep
Zelfgemaakte gebakjes

Volg ons ook op Facebook & Instagram om op de hoogte blijven van de nieuwste producten en acties! 

Head chef  –  Art Bakery