Bent u op zoek naar een specifiek product dat wij (nog) niet verkopen in onze webshop? Twijfel niet en neem vooral contact met ons op! Wij vinden het zeer leuk om bestellingen op maat aan te nemen, omdat wij deze juist zien als creatieve uitdagingen! Bent u op zoek naar iets dergelijks? Bekijk dan hieronder ons stappenplan, voer deze uit en geniet binnenkort van uw bestelling op maat!

Stappenplan bestelling op maat

  1. Wat wilt u? Omschrijf per contactformulier, per whatsapp of per e-mail precies wat u wenst te laten creëren. U doet dit bij voorkeur in één overzichtelijk bericht. Vergeet hierbij niet te vermelden hoeveel stuks van elk artikel u wilt, welke kleur ze moeten hebben, de grootte, etc. Praktisch alle details die voor u belangrijk zijn. Foto’s kunnen uw uitleg uiteraard ondersteunen, wij sporen dit ook aan om een zo juist mogelijke replica te creëren. Wij nemen verzoek bestellingen liever niet telefonisch aan, om misverstanden te voorkomen. Wél mag u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen om bepaalde aspecten verder te verduidelijken, nádat u de opdrachtomschrijving heeft verstuurd.
  2. Per verzoekbestelling vragen wij een aanbetaling à 40% van de conceptofferte. Wij zullen deze per mail aan u sturen. Zodra u de aanbetaling heeft voldaan, gaan wij verder met de volgende stap in dit proces.
  3. Wij gaan met ons creatieve team om de tafel zitten om te kijken of de opdracht haalbaar is. Hierover hoort u binnen vijf werkdagen terug van ons. Het kan zijn dat wij de opdracht afwijzen, omdat wij vinden dat de kwaliteit van het eindresultaat niet geschikt genoeg is voor de verkoop. Het kan ook zijn dat wij de opdracht aannemen en binnen vijf werkdagen zullen produceren en versturen. Ten slotte kan het zo zijn dat wij de opdracht graag willen aannemen, maar momenteel te druk zijn met andere verzoeken. In dit geval zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om te kijken hoe wij uw verzoek alsnog tijdig kunnen inwilligen.
  4. In geval dat wij het verzoek afwijzen, zullen wij de aanbetaling nog dezelfde dag terugboeken. In het geval dat wij het verzoek inwilligen en gaan produceren, zullen wij u de restofferte toesturen. Zodra deze voldaan is en de productie voltooid, zullen wij u de verzoekbestelling toesturen.
  5. Als uw opdracht door ons is aangenomen en u heeft de aanbetaling gedaan, maar gaat niet in op ons verzoek tot betaling van de restofferte dan werkt het als volgt. Wij zullen u éénmaal een herinnering sturen per telefoon en e-mail (mits deze gegevens bij ons bekend zijn). Met deze herinnering zal de betalingstermijn éénmaal kosteloos worden verlengd. Indien u na deze termijn nog altijd niet heeft betaald en ook geen contact met ons heeft opgenomen hierover, zijn wij genoodzaakt uw bestelling te stoppen. Wij zullen het reeds betaalde voorschot in dit geval niet terugbetalen, vanwege de door ons gemaakte kosten tot dan toe. Als u welwillend bent te betalen, maar er simpelweg iets tussen is gekomen, kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn hier zeer meedenken in wat betreft oplossingen.